Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).
X
Menu
košík
0
kategorie

Ochrana osobních údajů

1. Prodávající zpracovává osobní údaje o Kupujícím, který je fyzickou osobou, výlučně pro účely plnění práv a povinností dle kupní smlouvy.

2. K jinému zpracovávání osobních údajů o Kupujícím je Prodávající oprávněn pouze se souhlasem Kupujícího. Kupující vyslovuje souhlas se zpracováváním osobních údajů o své osobě, pokud se zaregistruje jako nový zákazník. I v takovém případě je Prodávající oprávněn zpracovávat osobní údaje o Kupujícím pouze za účelem zasílání vlastní nabídky zboží, jakož i jiných obchodních sdělení elektronickou poštou. To neplatí, pokud Kupující Prodávajícímu sdělí, že odmítá dát souhlas se zasíláním nabídky zboží Prodávajícího, jakož i dalších obchodních sdělení. 

3. Prodávající není oprávněn poskytovat osobní údaje o Kupujícím třetím osobám.

 

Při nákupu na splátky

Pokud zákazník zvolí úhradu ceny objednaného zboží či služeb spotřebitelským úvěrem, zákazník souhlasí s tím, že osobní údaje poskytnuté www.jdiseklouzat.cz za účelem uzavření kupní smlouvy mohou být zpracovávány i společností Home Credit a.s., Moravské nám. č. 249/8, 602 00 Brno pro účely vyplnění formuláře žádosti o úvěr případně dalších souvisejících dokumentů na www. stránkách společnosti Home Credit a.s.
Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, jakož i další práva stanovená v § 21 zákona 101/2000 Sb.o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.